אז שוב חשבתי וחשבתי מה אני יכין היום, מה אפשר לבשל בחום הזה? שוב סלט? שעמום… אז זהו שלא!
טעים ובריא והנה המתכון:
חותכים גמבה, קישוא, וכמה פטריות לרצועות דקות ומקפיצים קלות בשמן זית. הסינים מקפיצים קלות ירקות כדי לתת להם מעט אנרגיה של חום שהרמונית עם עונת הקיץ ותורמת לגוף ומונעת מאיתנו לאכול רק אוכל קר.
חותכים עגבניה ומלפפון לקוביות, מוסיפים פרוסות צנונית וקולורובי טריים שמחזקים את הריאות ויעזרו לנו להימנע מצינון הקיץ הידוע לשמצה.
מוסיפים עלי אורוגולה, כף צלפים בשביל הפאנק, שמן זית ולימון בנדיבות וכף חומץ תפוחים בשביל הטוויסט ובשביל פירוק שומנים יעיל. מערבבים הכל… ממממ טעים.
השארת תגובה