הסלט שלא תוכלו להפסיק לאכול!
איך שומרים על תזונה בריאה ומזינה גם בקיץ? כשמרוב חום אי אפשר להכין מרק קטניות ושורשים ובכלל אין ממש חשק לאכול אוכל חם?
הפתרון שלי הוא סלטים עשירים ומשודרגים, שמכילים את מיטב הירקות טריים ומבושלים בתוספת קטניות ואגוזים. כך תקבלו ברזל וחלבון מלא גם בקיץ.
מתכון לדוגמא והשראה:
הבסיס המוכר של מלפפון ועגבניה, בתוספת עלי רוקט שמנקים לחות מהגוף. חופן נדיב של עלי תרד צעירים ורכים וסלק טרי מגורד עשירים בסידן וברזל ואבץ, כוס קינואה מבושלת וחופן אגוזי מלך עשירים בחלבון. ממ יאמי !
פינוקים נוספים שאפשר להוסיף : ברוקולי מבושל אל דנטה, עדשים, גרעיני חמניה, שומשום קלוי, קולורבי קרנצ'י, נבטי חמניה ועוד מלא ..