• Facebook
  • YouTube
התקשר עכשיו - 054-644-8233
שלח מייל
תום צ'יני רפואה סינית
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
תום צ'יני רפואה סינית
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
מרץ 19, 2017 8:18 pm אין תגובות tom

מנה אחרונה בריאה ודיאטתית!
תקופת החגים מעוררת בי השראה ויצרתיות למיני בישולים ומה יותר חשוב מסיום מתוק ומפנק לארוחה? בתמונה

פודינג טפיוקה קוקוס ופירות טריים פרוסים מעל.
מתכון:
שמים בסיר-
כוס פניני טפיוקה, 4 כוסות מים, 3-4 כפות סוכר חום, מביאים לרתיחה את התערובת ונותנים לה להתבשל כמה דק, חשוב לערבב כל הזמן!
אחרי שהפנינים מתרככות מעט והתערובת נהיית קרמית מוסיפים חצי כוס של חלב או קרם קוקוס (אחוזי שומן שונים, אך לא נוזל מי קוקוס ! ), 3 כפות של קוקוס טחון, אפשר מעט תמצית וניל. ממשיכים לערבב על אש קטנה עד שכמעט כל הפנינים נהיות שקופות ורכות.
כשהתערובת מוכנה שופכים אותה לקערה בינונית שטוחה או לכלי הגשה קטנים אישיים ושמים במקרר לשלוש שעות.

( אני שמתי בקערה בינונית שטוחה וכשהפודינג התקרר ושמר על הצורה שלו, הפכתי אותו על הצלחת הגשה הגדולה, מעל שמתי פירות)
פורסים פירות משלל פירות העונה ושמים מעל בנדיבות.

« הקודם
הבא »
השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • חמאת גוף שיאה של חברת טבע הגליל – פלא לבעיות עור
  • היפוך עובר- איך ניתן לסייע בהיפוך עובר באופן טבעי? מתי ואיך כדאי להתחיל את התהליך?
  • איזה מוצרים טבעיים כדאי לך לקחת איתך לחדר הלידה?
  • פשטידת שעועית לבנה וכרובית – טבעונית
  • מתכון לתבשיל ירקות טבעוני וקליל עם פתיתי סויה מוגש על אורז-
עמוד הפייסבוק
https://www.facebook.com/tomcheneymedicine/?fref=ts
צור קשר
  • Facebook
© כל הזכויות שמורות לתום צ'יני
שקוף.מדיה - בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס