מנה אחרונה בריאה ודיאטתית!
תקופת החגים מעוררת בי השראה ויצרתיות למיני בישולים ומה יותר חשוב מסיום מתוק ומפנק לארוחה? בתמונה
פודינג טפיוקה קוקוס ופירות טריים פרוסים מעל.
מתכון:
שמים בסיר-
כוס פניני טפיוקה, 4 כוסות מים, 3-4 כפות סוכר חום, מביאים לרתיחה את התערובת ונותנים לה להתבשל כמה דק, חשוב לערבב כל הזמן!
אחרי שהפנינים מתרככות מעט והתערובת נהיית קרמית מוסיפים חצי כוס של חלב או קרם קוקוס (אחוזי שומן שונים, אך לא נוזל מי קוקוס ! ), 3 כפות של קוקוס טחון, אפשר מעט תמצית וניל. ממשיכים לערבב על אש קטנה עד שכמעט כל הפנינים נהיות שקופות ורכות.
כשהתערובת מוכנה שופכים אותה לקערה בינונית שטוחה או לכלי הגשה קטנים אישיים ושמים במקרר לשלוש שעות.
( אני שמתי בקערה בינונית שטוחה וכשהפודינג התקרר ושמר על הצורה שלו, הפכתי אותו על הצלחת הגשה הגדולה, מעל שמתי פירות)
פורסים פירות משלל פירות העונה ושמים מעל בנדיבות.