• Facebook
  • YouTube
התקשר עכשיו - 054-644-8233
שלח מייל
תום צ'יני רפואה סינית
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
תום צ'יני רפואה סינית
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
  • עמוד הבית
  • על עצמי
  • רפואה סינית
    • צמחי מרפא
    • על דיקור סיני
  • שיאצו
  • תחומי טיפול
    • בריאות האישה
    • בריאות הנפש
    • אורטופדיה
    • מערכת הנשימה והחיסון
    • כאבי ראש ומיגרנות
    • אינסומניה
  • המלצות
    • סיפורי מקרה
  • ועוד…
    • סרטונים
    • טיפים
    • מתכונים
    • קורס "הקליניקה שלי"
אוגוסט 16, 2017 1:58 pm אין תגובות tom

ואו! הכנתי פשטידה טבעונית מדהימה ואני משתפת אותכם במתכון שלי:

פשטידת שעועית לבנה וכרובית  – טבעונית, פצצת בריאות עשירה בחלבון ופשוט ללקק את האצבעות:


מצרכים:
שעועית לבנה קפואה, שני בצלים, חצי חבילת פטריות שמפניון, כרובית שלמה בינונית, חצי בטטה, קמח מלא, קמח חומוס, שמן זית, טחינה גולמית ופירורי לחם.

מתכון: מכינים סיר שטוח עם מעט שמן קנולה בכבישה קרה,
חותכים את הבצלים ומטגנים קלות, חותכים את שאר הירקות הבטטה הכרובית הפטריות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר ניתן להמשיך להקפיץ אותם מעט ואחר כך להוסיף מעט מים שגם יתאדו, מוסיפים כוס נדיבה של שעועית לבנה קפואה, ותבלינים.
תיבול- כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט כמון, בהארט ואורגנו.
מכסים את הסיר ונותנים להכל להתבשל עד שהירקות מתרככים.

יבשים- לוקחים קערה גדולה, שמים חצי כוס של קמח מלא וחצי כוס של קמח חומוס, עם חצי כפית מלח ומערבבים.
מוסיפים לקערה 3 כפות טחינה גולמית מדוללת במים עד למרקם משחתי, מערבבים עם היבשים.

ירקות- לאחר שהתבשלו והתרככו רצוי להפוך אותם לחומר אחיד וקרמי יותר, אני השתמשתי במעבד מזון ידני ככה שנהיה מרקם אחיד יותר אבל לא משחתי מידי עדיין ניתן להרגיש חלק מהירקות בנפרד. ניתן גם במעבד מזון חשמלי ובבלנדר.

לאחר שיש לנו תערובת ירקות אחידה מוסיפים לקערה עם היבשים מערבבים הכל ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מכינים תבנית מרוחה במעט שמן זית ומחממים תנור\ טוסטר אובן ל220 מעלות. שמים בתבנית את התערובת מפזרים מעל פירורי לחם ומכניסים לתנור לחימום של 30-40 דק.

*לאחר שהאפייה הסתיימה רצוי לתת לפשטידה להתקרר מעט, כחצי שעה, כדי שהיא תקבל יציבות ומוצקות ולא תתפרק.
* ניתן לשנות ולגוון בירקות ובתבלינים לפי המצב הרוח, וגם את הכמויות להתאים לפי מראה העין.
בתאבון!!!!

« הקודם
השארת תגובה

ביטול

פוסטים אחרונים
  • חמאת גוף שיאה של חברת טבע הגליל – פלא לבעיות עור
  • היפוך עובר- איך ניתן לסייע בהיפוך עובר באופן טבעי? מתי ואיך כדאי להתחיל את התהליך?
  • איזה מוצרים טבעיים כדאי לך לקחת איתך לחדר הלידה?
  • פשטידת שעועית לבנה וכרובית – טבעונית
  • מתכון לתבשיל ירקות טבעוני וקליל עם פתיתי סויה מוגש על אורז-
עמוד הפייסבוק
https://www.facebook.com/tomcheneymedicine/?fref=ts
צור קשר
  • Facebook
© כל הזכויות שמורות לתום צ'יני
שקוף.מדיה - בניית אתרים
גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס